اعلام خاصة : الجنس : عدد المساهمات : 138917 تاريخ التسجيل : 11/12/2010 الموقع : مصر أم الدنيا - اسكندرية المزاج : الحمد لله معتـــــــدل
موضوع: طريقة تحضير: طاجن بامية باللحمة المفرومة .. الأحد 28 ديسمبر 2014 - 8:30
مقادير: طاجن بامية باللحمة المفرومة 2 x عدد طماطم 2 x معلقة كبيرة سمن 2 x كيلو بامية 1 x معلقة صغيرة زيت ذرة 1 x كوب (240 مللى) عصير طماطم ½ x كيلو لحمة مفرومة طريقة تحضير: طاجن بامية باللحمة المفرومة هنغسل البامية وننضفها كويس فى طاسة غويطة هنقلب البامية فى السمن والزيت لحد ما تدبل (حوالى 3-4 دقائق) هنصفى البامية ونحطها فى حلة بايركس أو طاجن فخار هنضيف اللحمة المفرومة. هنقطع حبات الطماطم حلقات ونحطها على الوش. هنضيف عصير الطماطم. هنغطى الحلة أو الطاجن ويدخل الفرن لمدة 20 دقيقة على درجة حرارة 180 تقدم مع الخبز أو الأرز وبالهنا والشفا.