المصـــــــــــراوية
المصـــــــــــراوية

المصـــــــــــراوية

 
الرئيسيةاليوميةأحدث الصورالتسجيلدخول

 

 طريقة تحضير: طاجن بامية باللحمة المفرومة ..

اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة
المصراوية
Admin
Admin
المصراوية


اعلام خاصة :
الجنس : انثى عدد المساهمات : 138917
تاريخ التسجيل : 11/12/2010
الموقع الموقع : مصر أم الدنيا - اسكندرية
المزاج : الحمد لله معتـــــــدل

طريقة تحضير: طاجن بامية باللحمة المفرومة .. Empty
مُساهمةموضوع: طريقة تحضير: طاجن بامية باللحمة المفرومة ..   طريقة تحضير: طاجن بامية باللحمة المفرومة .. I_icon_minitimeالأحد 28 ديسمبر 2014 - 8:30

طريقة تحضير: طاجن بامية باللحمة المفرومة .. Msg-152829-0-23719700-1386967955







طريقة تحضير: طاجن بامية باللحمة المفرومة .. 1408612145w2449o-520X300


مقادير: طاجن بامية باللحمة المفرومة

2 x عدد طماطم
2 x معلقة كبيرة سمن
2 x كيلو بامية
1 x معلقة صغيرة زيت ذرة
1 x كوب (240 مللى) عصير طماطم
½ x كيلو لحمة مفرومة
طريقة تحضير: طاجن بامية باللحمة المفرومة

هنغسل البامية وننضفها كويس
فى طاسة غويطة هنقلب البامية فى السمن والزيت لحد ما تدبل (حوالى 3-4 دقائق)
هنصفى البامية ونحطها فى حلة بايركس أو طاجن فخار
هنضيف اللحمة المفرومة.
هنقطع حبات الطماطم حلقات ونحطها على الوش.
هنضيف عصير الطماطم.
هنغطى الحلة أو الطاجن ويدخل الفرن لمدة 20 دقيقة على درجة حرارة 180
تقدم مع الخبز أو الأرز وبالهنا والشفا.

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
 
طريقة تحضير: طاجن بامية باللحمة المفرومة ..
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1
 مواضيع مماثلة
-
» طريقة تحضير: محشي كرنب باللحمة المفرومة ..
» طريقة عمل طاجن بامية بالعدس
» طريقة عمل طاجن بامية بكرات اللحم
»  طريقة عمل مكرونة بشاميل باللحمة المفرومة والخضار
» طريقة عمل البطاطس باللحمة المفرومة للشيف شربيني ,

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
المصـــــــــــراوية :: منتدى الاسرة والمجتمع :: قسم المطبخ-
انتقل الى: