المصـــــــــــراوية
المصـــــــــــراوية

المصـــــــــــراوية

 
الرئيسيةاليوميةأحدث الصورالتسجيلدخول

 

 طريقة عمل الكفتة المقلية

اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة
ذات

ذات


اعلام خاصة : طريقة عمل الكفتة المقلية 113030581_112927569_883616045583039488__1_
الجنس : انثى عدد المساهمات : 29546
تاريخ التسجيل : 12/02/2010
الموقع الموقع : رشيد - مصر

طريقة عمل الكفتة المقلية Empty
مُساهمةموضوع: طريقة عمل الكفتة المقلية   طريقة عمل الكفتة المقلية I_icon_minitimeالأربعاء 9 مارس 2022 - 9:51

طريقة عمل الكفتة المقلية Post-125640-1315034524 
طريقة عمل الكفتة المقلية Hqdefault
تعتبر هذه الوصفة من اسهل الوصفات واسرعها كمان يعني هاتكون مناسبة 
جدا للمراة العاملة , والاولاد هايحبوها جدا .
مكونات الكفتة المقلية:
-نصف كيلو لحمة مفرومة .
-بصلة كبيرة الحجم .
-رغيف توست مبلل .
-ملح حسب الرغبة .
-نصف ملعقة صغيرة فلفل اسود .
-نصف ملعقة صغيرة بهارات لحمة .
-نصف ملعقة صغيرة زنجبيل .
-نصف كوب بقدونس مفروم .
-زيت للقلي .
للتزيين :
-كزبرة خضرة مقطعة .
-شيبسي .
طريقة تحضير والطهي الكفتة المقلية:
-نفرم البصلة ونضعها في مصفاه حتي تصفي جميع مياهها ونتركها علي جنب .
-ناتي باناء كبير ونضع فيه اللحمة المفرومة ثم نضيف البصلة المفرومة المصفاه
 ثم التوست المبلل ثم البقدونس وبعد كده نضيف الملح وطبعا ده علي حسب 
الرغبة ونضيف كمان الفلفل الاسمر والبهارات والزنجبيل ونقلب الخليط جيدا
 ونعجنهم كويس جدا ثم نشكلهم علي هيئة صوابع او كور متوسطة الحجم .
-يسخن الزيت ثم نضع اصابع الكفتة او الكور في الزيت لكي تتحمر جيدا وعندما 
نحصل علي لون جميل نخرجها من الزيت علي مناديل حتي تتشرب الزيت .
-نرص الكفتة علي طبق مسطح مزين بالخضرة او الشيبسي يعني علي حسب 
الرغبة في طريقة التقديم والتزيين .
-تقدم ساخنة وبالف هنا وشفا .

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
 
طريقة عمل الكفتة المقلية
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
المصـــــــــــراوية :: منتدى الاسرة والمجتمع :: قسم المطبخ-
انتقل الى: