المصـــــــــــراوية
المصـــــــــــراوية

المصـــــــــــراوية

 
الرئيسيةاليوميةأحدث الصورالتسجيلدخول

 

 طريقة عمل الكفتة المقلية

اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة
تمارا

تمارا


الجنس : انثى عدد المساهمات : 31094
تاريخ التسجيل : 12/02/2010

طريقة عمل الكفتة المقلية Empty
مُساهمةموضوع: طريقة عمل الكفتة المقلية   طريقة عمل الكفتة المقلية I_icon_minitimeالخميس 23 ديسمبر 2021 - 2:14

طريقة عمل الكفتة المقلية 245926746


طريقة عمل الكفتة المقلية 99466-%D9%83%D9%81%D8%AA%D8%A9-%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%B1%D8%B2-%D9%85%D8%AD%D9%85%D8%B1%D8%A9
تعتبر هذه الوصفة من اسهل الوصفات واسرعها كمان يعني هاتكون مناسبة
 جدا للمراة العاملة , والاولاد هايحبوها جدا .
مكونات الكفتة المقلية:
-نصف كيلو لحمة مفرومة .
-بصلة كبيرة الحجم .
-رغيف توست مبلل .
-ملح حسب الرغبة .
-نصف ملعقة صغيرة فلفل اسود .
-نصف ملعقة صغيرة بهارات لحمة .
-نصف ملعقة صغيرة زنجبيل .
-نصف كوب بقدونس مفروم .
-زيت للقلي .
للتزيين :
-كزبرة خضرة مقطعة .
-شيبسي .
طريقة تحضير والطهي الكفتة المقلية:
-نفرم البصلة ونضعها في مصفاه حتي تصفي جميع مياهها ونتركها علي جنب .
-ناتي باناء كبير ونضع فيه اللحمة المفرومة ثم نضيف البصلة المفرومة المصفاه
 ثم التوست المبلل ثم البقدونس وبعد كده نضيف الملح وطبعا ده علي حسب
 الرغبة ونضيف كمان الفلفل الاسمر والبهارات والزنجبيل ونقلب الخليط جيدا
 ونعجنهم كويس جدا ثم نشكلهم علي هيئة صوابع او كور متوسطة الحجم .
-يسخن الزيت ثم نضع اصابع الكفتة او الكور في الزيت لكي تتحمر جيدا وعندما
 نحصل علي لون جميل نخرجها من الزيت علي مناديل حتي تتشرب الزيت .
-نرص الكفتة علي طبق مسطح مزين بالخضرة او الشيبسي يعني علي حسب 
الرغبة في طريقة التقديم والتزيين .
-تقدم ساخنة وبالف هنا وشفا .

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
 
طريقة عمل الكفتة المقلية
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1
 مواضيع مماثلة
-
» طريقة عمل الكفتة المقلية
»  طريقة عمل الكفتة ..
» طريقة عمل الكفتة البيضوية
»  طريقة عمل الكفتة بالبطاطس بالمكسرات
» طريقة عمل كرات السمك المقلية

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
المصـــــــــــراوية :: منتدى الاسرة والمجتمع :: قسم المطبخ-
انتقل الى: