المصـــــــــــراوية
المصـــــــــــراوية

المصـــــــــــراوية

 
الرئيسيةاليوميةأحدث الصورالتسجيلدخول

 

 صدور الفراخ بالعسل

اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة
خيال

خيال


اعلام خاصة : صدور الفراخ بالعسل 47
الجنس : انثى عدد المساهمات : 20997
تاريخ التسجيل : 31/01/2017

صدور الفراخ بالعسل Empty
مُساهمةموضوع: صدور الفراخ بالعسل   صدور الفراخ بالعسل I_icon_minitimeالإثنين 8 فبراير 2021 - 13:03

صدور الفراخ بالعسل Hwaml.com_1380938807_916
صدور الفراخ بالعسل Z
خلطة الفراخ: اضربي طمطماية + معلقة صلصة + بصلة +فص ثوم
+ معلقة مسطردة + معلقة خل + معلقة صويا صوص+ معلقة عسل
أبيض أو اسود + علبة زبادي + ملح و بهارات فراخ..
توضع الخلطة على صدور الفراخ او شيش طاوج وتترك يوم او عدة
ساعات بالثلاجة ثم تسوى ثم تسوى على النار..
وبالهناء يا رب
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
 
صدور الفراخ بالعسل
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1
 مواضيع مماثلة
-
» صدور الفراخ المشوية بالفلفل والحمص
»  الجمبري بالعسل
»  بان كيك بالعسل والموز
»  فوائد الماء بالعسل
» عمل المحوجة بالعسل الاسود..........

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
المصـــــــــــراوية :: منتدى الاسرة والمجتمع :: قسم المطبخ-
انتقل الى: