المصـــــــــــراوية
المصـــــــــــراوية

المصـــــــــــراوية

 
الرئيسيةاليوميةأحدث الصورالتسجيلدخول

 

 فتة الحمص و الفراخ

اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة
خيال

خيال


اعلام خاصة : فتة الحمص و الفراخ 47
الجنس : انثى عدد المساهمات : 20997
تاريخ التسجيل : 31/01/2017

فتة الحمص و الفراخ Empty
مُساهمةموضوع: فتة الحمص و الفراخ   فتة الحمص و الفراخ I_icon_minitimeالإثنين 8 فبراير 2021 - 12:27

فتة الحمص و الفراخ Hwaml.com_1380938807_916
فتة الحمص و الفراخ Fatta
المقادير لفردين:
رغيفين شامي قمح كامل
نصف كيلو مكعبات صدور فراخ
كوب او اثنين حمص مسلوق
معلقة زيت عباد الشمس
معلقة ثومم مفروم
معلقة خل حسب الرغبة
ملح و فلفل
توابل
ممكن اضافة مكعبات الطماطم
الزبادي:
نصف كيلو زبادي لايت
ملح + فلفل
معلقة ص بدرة ثوم
معلقة خل
بقدونس جاف حسب الرغبة
فتة الحمص و الفراخ الصحية:هذه فتة مفيدة جدا و سعراتها أقل
لأننا سنكتفي بالعيش المحمص بالفرن بدل اضافة الأرز. تحميص العيش
يقلل السعرات 80 في المئة.
أول خطوة:
قطعي العيش مكعبات ثم حمصيه بالفرن
ثانيا: شوحي نصف كيلو مكعبات صدر الفراخ او الديك الرومي في معلقة
زيت عباد الشمس و معلقة ثوم مفروم مع ملح و فلفل و توابل و معلقة
كبيرة خل أبيض ثم ضيفي قبل تمام النضج كوبين من الحمص المسلوق
وقلبيه حتى يشرب الطعم ثم اغرفيه. ضيفيله العيش المحمص على الوجه
وزيني بالزبادي والمكسرات او لبقدونس لتقليل السعرات.
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
 
فتة الحمص و الفراخ
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1
 مواضيع مماثلة
-
»  طريقة عمل فتة الحمص
» طريقة عمل الحمص
» طريقة عمل الحمص ..
»  الحمص بالطحينة
»  فتة الحمص باللبن

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
المصـــــــــــراوية :: منتدى الاسرة والمجتمع :: قسم المطبخ-
انتقل الى: