المصـــــــــــراوية
المصـــــــــــراوية

المصـــــــــــراوية

 
الرئيسيةاليوميةأحدث الصورالتسجيلدخول

 

  صينية الجلاش بالمكرونة ..

اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة
المصراوية
Admin
Admin
المصراوية


اعلام خاصة :
الجنس : انثى عدد المساهمات : 138917
تاريخ التسجيل : 11/12/2010
الموقع الموقع : مصر أم الدنيا - اسكندرية
المزاج : الحمد لله معتـــــــدل

 صينية الجلاش بالمكرونة .. Empty
مُساهمةموضوع: صينية الجلاش بالمكرونة ..    صينية الجلاش بالمكرونة .. I_icon_minitimeالإثنين 22 يوليو 2013 - 8:28

 صينية الجلاش بالمكرونة .. Ok.php.b29eca6203

 
 صينية الجلاش بالمكرونة .. Mz_08_10035159046-1

 صينية الجلاش بالمكرونة .. 2013_7_18_16_56_2_841


 صينية الجلاش بالمكرونة .. 60581_1244138075

1/2 كيلو مكرونة اسباجيتى
1/2 كليو كبد وقوانص
زبدة (جرين لاند)
بصل مفروم
ثوم مفروم
ملح وفلفل
عصير طماطم
ذرة شطة
ذرة كمون
3 ملاعق زبدة (جرين لاند)
لفة جلاش
صينية بيضاوى

 صينية الجلاش بالمكرونة .. 60581_1243709282

- فى وعاء عميق به ملح وزيت وماء مغلى تسلق المكرونة (نص تسوية).
- فى وعاء اخر نسلق الاوانص اولا فى ماء به جزر وبصل وكرفس وورق
 لورى وملح وفلفل وبعد متستوى (نصف تسوية) ننزل بقليل من الخل وننزل
عليهم بالكبد وعند تمام النضج نرفع الكبد والقوانص من الماء لتبرد وتقطع مكعبات.
- فى طاسة على النار به زيت ننزل بالبصل والثوم المفرومين والاعشاب وننزل
 عليهم بالقوانص والكبد طماطم مكعبات وفلفل الوان وعصير طماطم وملح وفلفل
 وزعتر وقليل من الماء وننزل بالمكرونة .
- نجيب صينية بيضاوى ونرص فيها ورق الجلاش ورقة ورقة وندهن بينهم ونخلى
 اطراف الجراش خارج الصينية وفى النهاية ننزل بالخليط السابق (المكرونة بالكبد
 والقوانص) ونبدا نلم اطراف الجلاش على الوجه وندهن الوش بمادة دهنية زبدة
او زيت ونضع الصينية على رف الفرن اول ما تاخد لون ذهبى نغطيها كى تتم
التسوية ان نقلبها على الوجه الاخر.

 صينية الجلاش بالمكرونة .. 60581_1243710843
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
 
صينية الجلاش بالمكرونة ..
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1
 مواضيع مماثلة
-
» صينية الجلاش بالدجاج
» شوربة العدس بالمكرونة
» كرات اللحم بالمكرونة
»  عجينة الجلاش
» بطاطس مشوية بالكركم والحار

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
المصـــــــــــراوية :: منتدى الاسرة والمجتمع :: قسم المطبخ-
انتقل الى: