- فى وعاء عميق به ملح وزيت وماء مغلى تسلق المكرونة (نص تسوية). - فى وعاء اخر نسلق الاوانص اولا فى ماء به جزر وبصل وكرفس وورق لورى وملح وفلفل وبعد متستوى (نصف تسوية) ننزل بقليل من الخل وننزل عليهم بالكبد وعند تمام النضج نرفع الكبد والقوانص من الماء لتبرد وتقطع مكعبات. - فى طاسة على النار به زيت ننزل بالبصل والثوم المفرومين والاعشاب وننزل عليهم بالقوانص والكبد طماطم مكعبات وفلفل الوان وعصير طماطم وملح وفلفل وزعتر وقليل من الماء وننزل بالمكرونة . - نجيب صينية بيضاوى ونرص فيها ورق الجلاش ورقة ورقة وندهن بينهم ونخلى اطراف الجراش خارج الصينية وفى النهاية ننزل بالخليط السابق (المكرونة بالكبد والقوانص) ونبدا نلم اطراف الجلاش على الوجه وندهن الوش بمادة دهنية زبدة او زيت ونضع الصينية على رف الفرن اول ما تاخد لون ذهبى نغطيها كى تتم التسوية ان نقلبها على الوجه الاخر.