المصـــــــــــراوية
المصـــــــــــراوية

المصـــــــــــراوية

 
الرئيسيةاليوميةأحدث الصورالتسجيلدخول

 

  طريقة عمل عجينة السابلية

اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة
المصراوية
Admin
Admin
المصراوية


اعلام خاصة :
الجنس : انثى عدد المساهمات : 138917
تاريخ التسجيل : 11/12/2010
الموقع الموقع : مصر أم الدنيا - اسكندرية
المزاج : الحمد لله معتـــــــدل

 طريقة عمل عجينة السابلية Empty
مُساهمةموضوع: طريقة عمل عجينة السابلية    طريقة عمل عجينة السابلية I_icon_minitimeالإثنين 27 أبريل 2015 - 5:27

 طريقة عمل عجينة السابلية Graaam-3a995656d86





 طريقة عمل عجينة السابلية B7yiy8

(عجينة السابلية )
**************
1 كوب سكر بودرة

2 كوب زبدة لينة (فى درجة حرارة الغرفه )
3كوب دقيق
رشة ملح
1 بيضة
فانيليا
الطريقة
*******
نضع السكر البودره مع الذبدة ونضرب لحد ما يبقى شكلها
زى الكريمة ولونها فاتح
نضيف البيضة
ثم نضيف الدقيق ونبدأ نلم العجينة من (غير عجن)
وهنا سر نجاح عجينة السابلية
تتلم بس عشان لما بتتعجن بتلقى العجينة نشفه اوى ومش
 بدوب فى الفم
توضع العجينة فى بلاستكوترتاح فى الثلاجه ساعة
وفى الخطوة دى ممكن نحطها فى الفريزر
لوقت الحاجه اطلعها واسيحها واستعملها
تفرد دوائر دائرة نسبها زى ما هى ودائرة
نعمل لها دائرة اضغر فى الوسط .

 طريقة عمل عجينة السابلية Images?q=tbn:ANd9GcR25TyOb6vsQd_qXkPFjDDB5qwv0sJhRWiXtN2IJsN-PWP2Xe5h

تخبز فى فرن متوسط الحرارة من 15 : 20 دقيقة
لما تبرد تضغ مربى فى الدائرة السليمة
ثم نضع عليها الدائرة المفتوحة من الوسط
ونزوق حسب الرغبة ممكن شيكولاته خام تسيح
ويعمل على السابلية خطوط غير منتظمة او يرش عليها
سكر بودرة حسب الرغبة
وممكن بدل الدوائر تشكل على هيئة قلب واشكال اخرى
وتقدم وبالهنا

 طريقة عمل عجينة السابلية 64
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
 
طريقة عمل عجينة السابلية
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1
 مواضيع مماثلة
-
» طريقة عمل عجينة السابلية
» عجينة البيض
» عجينة الأعشاب
» عجينة القطايف
»  عجينة الجلاش

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
المصـــــــــــراوية :: منتدى الاسرة والمجتمع :: قسم المطبخ-
انتقل الى: