المصـــــــــــراوية
المصـــــــــــراوية

المصـــــــــــراوية

 
الرئيسيةاليوميةأحدث الصورالتسجيلدخول

 

 طريقة عمل عجينة السابلية

اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة
ذات

ذات


اعلام خاصة : طريقة عمل عجينة السابلية 113030581_112927569_883616045583039488__1_
الجنس : انثى عدد المساهمات : 29546
تاريخ التسجيل : 12/02/2010
الموقع الموقع : رشيد - مصر

طريقة عمل عجينة السابلية Empty
مُساهمةموضوع: طريقة عمل عجينة السابلية   طريقة عمل عجينة السابلية I_icon_minitimeالأربعاء 8 يناير 2020 - 18:12

طريقة عمل عجينة السابلية 179234886



طريقة عمل عجينة السابلية %D8%B7%D8%B1%D9%8A%D9%82%D8%A9_%D8%B9%D9%85%D9%84_%D8%A7%D9%84%D8%B3%D8%A7%D8%A8%D9%84%D9%8A%D9%87


**************
1 كوب سكر بودرة
2 كوب زبدة لينة (فى درجة حرارة الغرفه )
3كوب دقيق
رشة ملح
1 بيضة
فانيليا
الطريقة
*******
نضع السكر البودره مع الذبدة ونضرب لحد ما يبقى شكلها
زى الكريمة ولونها فاتح
نضيف البيضة
ثم نضيف الدقيق ونبدأ نلم العجينة من (غير عجن)
وهنا سر نجاح عجينة السابلية
تتلم بس عشان لما بتتعجن بتلقى العجينة نشفه اوى ومش بدوب فى الفم
توضع العجينة فى بلاستكوترتاح فى الثلاجه ساعة
وفى الخطوة دى ممكن نحطها فى الفريزر
لوقت الحاجه اطلعها واسيحها واستعملها
تفرد دوائر دائرة نسبها زى ما هى ودائرة
نعمل لها دائرة اضغر فى الوسط .
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
 
طريقة عمل عجينة السابلية
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
المصـــــــــــراوية :: منتدى الاسرة والمجتمع :: قسم المطبخ-
انتقل الى: