المصـــــــــــراوية
المصـــــــــــراوية

المصـــــــــــراوية

 
الرئيسيةاليوميةأحدث الصورالتسجيلدخول

 

 _مسقعة (مصرية)بالحمة المفرومة ..

اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة
المصراوية
Admin
Admin
المصراوية


اعلام خاصة :
الجنس : انثى عدد المساهمات : 138917
تاريخ التسجيل : 11/12/2010
الموقع الموقع : مصر أم الدنيا - اسكندرية
المزاج : الحمد لله معتـــــــدل

_مسقعة (مصرية)بالحمة المفرومة .. Empty
مُساهمةموضوع: _مسقعة (مصرية)بالحمة المفرومة ..   _مسقعة (مصرية)بالحمة المفرومة .. I_icon_minitimeالجمعة 15 نوفمبر 2013 - 3:30

_مسقعة (مصرية)بالحمة المفرومة .. 13251118478
_مسقعة (مصرية)بالحمة المفرومة .. 6vT1B





المقادير ..

1- 2 حبه بطاطس + 2 حبه بادنجان
2- لحمه مفرومه
3-فلفل بارد + بصل + ثوم
4- حبه ماجي + فلفل + ملح


_مسقعة (مصرية)بالحمة المفرومة .. Hwaml.com_1294849353_980

الطريقه . .
1- نقطع البطاطس والبادنجان حلقات ونقليه .. ونقطع الطماط حلقات ونصفه بصينيه ..
 ونقطع البصل والثوم والفلفل البارد ونحط عليه 2ملعقه زيت ونحمس شوي ع النار ..



_مسقعة (مصرية)بالحمة المفرومة .. Hwaml.com_1294849339_961

2- نحمر اللحمه مع شوي بصل وثوم بودره وملح .. ثم نجيب البطاطس ونبدا بالترتيب ..
3- نحط البصل فوق الطماط مع الثوم والفلفل البارد ثم البطاطس ونرش عليه ملح وفلفل بودره ..

_مسقعة (مصرية)بالحمة المفرومة .. Hwaml.com_1294849343_201

4- نضيف اللحمه فوق البطاطس ثم البادنجان .. ونحط بنص كاس مويه حاره وعليها حبه
ماجي ونحركه ونصبه عليها .. وندخلها الفرن..

_مسقعة (مصرية)بالحمة المفرومة .. Hwaml.com_1294849363_427

5- بعد ماتقعد بالفرن نص ساعه من تحت نحمرها من فوق ونطلعها ..

_مسقعة (مصرية)بالحمة المفرومة .. Hwaml.com_1294849333_909

وبالهــــنا والشــــــفا


_مسقعة (مصرية)بالحمة المفرومة .. Almstba.com_1357842626_448_مسقعة (مصرية)بالحمة المفرومة .. Almstba.com_1357842626_448
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
 
_مسقعة (مصرية)بالحمة المفرومة ..
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1
 مواضيع مماثلة
-
» مسقعة شهية
» اليتزا المارجريتا
» بذنجان باللحمة المفرومة ..
» بيض مقلي باللحمة المفرومة
» بطاطس‏ ‏بوريه‏ ‏باللحمة‏ ‏المفرومة ..

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
المصـــــــــــراوية :: منتدى الاسرة والمجتمع :: قسم المطبخ-
انتقل الى: