المصـــــــــــراوية
المصـــــــــــراوية

المصـــــــــــراوية

 
الرئيسيةاليوميةأحدث الصورالتسجيلدخول

 

  طريقة عمل محشي الكوسه والبتنجان ( جديده )..

اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة
المصراوية
Admin
Admin
المصراوية


اعلام خاصة :
الجنس : انثى عدد المساهمات : 138917
تاريخ التسجيل : 11/12/2010
الموقع الموقع : مصر أم الدنيا - اسكندرية
المزاج : الحمد لله معتـــــــدل

 طريقة عمل محشي الكوسه والبتنجان ( جديده ).. Empty
مُساهمةموضوع: طريقة عمل محشي الكوسه والبتنجان ( جديده )..    طريقة عمل محشي الكوسه والبتنجان ( جديده ).. I_icon_minitimeالسبت 9 نوفمبر 2013 - 1:50

 طريقة عمل محشي الكوسه والبتنجان ( جديده ).. 13251118478


 طريقة عمل محشي الكوسه والبتنجان ( جديده ).. 3hh8xqfr
المقادير:
كيلو كوسا + كيلو باذنجان ( حجم وسط)
كاسه و نصف أرز
نصف كيلو لحم مفروم ناعم.
ملعقه كبيره زيت زيتون.
بصله مفرومه فرم ناعم.
ملعقه صغيره فلفل اسود.
ملعقه كبيره ملح
بهارات مشكله
الطريقة:
تحفر الكوسا و الباذنجان جيدا و تغشل بعدها و تملح قليلا و توضع جانيا.
طريقه عمل الحشوه:
يصفى الأرز بعد نقعه لمدة نصف ساعه و يوضع فوق اللحمه المفرومه
و تفرم فوقه البصله فرم ناعم و توضع البهارات المشكله و الملح
والفلفل الاسود و ملعقه الزيت و تخلط جيدا حتى تخلط المقادير كلها مع
بعضها البعض, وبعدها نقوم بحشي الكوسا و الباذنجان, و نضع الكوسا
في و الباذنجان قي طنجره و نضيف لكل منها الماء الساخن حتى يواريها
جيدا, و بعد غليها بربع ساعه نضيف مكعبين من الماجي و ندعها
لتغلي و نضيف الملح حسب الحاجه و نضهعا على نار متوسطه
حتى تنضج.


 طريقة عمل محشي الكوسه والبتنجان ( جديده ).. Images-418c734e4c-1
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
 
طريقة عمل محشي الكوسه والبتنجان ( جديده )..
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1
 مواضيع مماثلة
-
»  طريقة عمل محشي الكوسه والبتنجان ( جديده )
» محشي الكوسه
» محشي الكوسه والبــاذنجان ( بالطريقه اللبنــانيه )
» طريقة عمل بط محشي بالفريك ..
» طريقة عمل محشي الملفوف

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
المصـــــــــــراوية :: منتدى الاسرة والمجتمع :: قسم المطبخ-
انتقل الى: