المصـــــــــــراوية
المصـــــــــــراوية

المصـــــــــــراوية

 
الرئيسيةاليوميةأحدث الصورالتسجيلدخول

 

 نصائح للمطبخ

اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة
ذات

ذات


اعلام خاصة : نصائح للمطبخ 113030581_112927569_883616045583039488__1_
الجنس : انثى عدد المساهمات : 29553
تاريخ التسجيل : 12/02/2010
الموقع الموقع : رشيد - مصر

نصائح للمطبخ Empty
مُساهمةموضوع: نصائح للمطبخ   نصائح للمطبخ I_icon_minitimeالأحد 21 مارس 2021 - 7:15

نصائح للمطبخ Post-125640-1315034524



نصائح للمطبخ 18-54-02-images-512x430

I love youحطي نقطه زيت ع وش برطمان الصلصه
عمرها م تعمل عفونه
I love youعصير الجوافه عليه
نص ليمونه ميخلهوش يسود
I love youوانتي بتخزني الفراخ قطعي معاها
شرايح ليمون ووحطيها بعد م تصفي
كويس ف كيس التخزين
I love youحبه خل ف مياه غسيل المواعين
بتفرق كتير بتمنع التصاق الصابون
ووبتنضف وتطهر وتلمع المواعين
I love you فصين توم ع البسله
بتغر الطعم تماما للاحلي
I love youللأحتفاظ بالخضره وقت اكتر حطي
معلقه واقفلي الكيس كويس
بعد م تفضي منه الهوا بيعد مده اطول
I love youالليمون لفي كل ليمونه ف ورق فويل
او ورق جرنان وحطيهم
بعلبه ببعد مده طويله
I love youبعد م تتبلي البانيه حطيه بالبقسماط
وع الفريزر نص ساعه حيتماسك
معاكي مش حيفك ابدا
I love youلو عندك كاتيل استانلس اغلي
ف مياه وملح ليمون حينضف ويبقي بيلمع
I love youاللحمه مش بيتحطلها ملح الا ف االاخر
نص معلقه سكر لو اللحمه عجوزه
بتساعد عالتسويه بسرعه
I love youشوحي الفراخ بملح وفلفل قبل
م تضيفي مياه الشربه
بتفرق جدا ف الطعم
I love youحطي ع عصير الليمون
ربع كوبايه لبن بيبقي تحفه بجد
I love youالطماطم بعد م تتعمل بالخلاط
بتصفي من القشر والتفل
I love youللتخلص من اي دهون ع البوتجاز كربانوتو
وملح ليمون وخل بتشيل اي دهووون
I love youلو مش عاوزه الكفته تكش منك معلقه
بقسماط ونص معلقه بيكنج بودر عليها

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
 
نصائح للمطبخ
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1
 مواضيع مماثلة
-
» نصائح للمطبخ
» نصائح مهمه للمطبخ :
» أواني للمطبخ ..
»  أدوات غريبة للمطبخ
» أزياء أنيقه للمطبخ

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
المصـــــــــــراوية :: منتدى الاسرة والمجتمع :: قسم المطبخ-
انتقل الى: