المصـــــــــــراوية
المصـــــــــــراوية

المصـــــــــــراوية

 
الرئيسيةاليوميةأحدث الصورالتسجيلدخول

 

 وراك الدجاج

اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة
المصراوية
Admin
Admin
المصراوية


اعلام خاصة :
الجنس : انثى عدد المساهمات : 138917
تاريخ التسجيل : 11/12/2010
الموقع الموقع : مصر أم الدنيا - اسكندرية
المزاج : الحمد لله معتـــــــدل

وراك الدجاج Empty
مُساهمةموضوع: وراك الدجاج   وراك الدجاج I_icon_minitimeالأحد 25 سبتمبر 2016 - 6:15

وراك الدجاج PIC-351-1352240855



وراك الدجاج 907298968

المقادير:
وراك فراخ مخليه بالجلد
رز
بسله
جزر
نعناع
بصل
التوابل:
ملح
فلفل
بابريكا
قرفه
بهارات فراخ
كاري
ورق فويل
خله خشب
اولا اتبل الفراخ بالبهارات السابقه والبصل
ثانيا اغسل الرز كويس وانقعه شويه
واشوح البصل ولما يدبل احط البسله والجزر
واحط عليهم ملح وفلفل ونعناع واقلب شويه وبعدين انزل بالرز واسويه نص سوى
لما يستوي احشي بيه الفراخ واقفلها بالخله كويس والفها في ورق فويل وافتح
فتحتين صغيرين فيه
اكون مجهزه ميه بتغلي ع النار فيها ملح وفلفل وبصل وانزل فيها الاوراك واسيبها تتسلق
 حوالي نص ساعه الى ساعه الا ربع
اطلعها من الميه اصفيها وافك الفويل واحطها في صينيه وادخلها الفرن تاخد وش

وبالهنا والشفا
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
 
وراك الدجاج
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1
 مواضيع مماثلة
-
» كيك الدجاج ..
» طاجين الدجاج
» فتة الدجاج السوري
»  فتة الدجاج
» الدجاج مع البيض

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
المصـــــــــــراوية :: منتدى الاسرة والمجتمع :: قسم المطبخ-
انتقل الى: