المصـــــــــــراوية
المصـــــــــــراوية

المصـــــــــــراوية

 
الرئيسيةاليوميةأحدث الصورالتسجيلدخول

 

 بسبوسة بالكاجو ...

اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة
صالح المحلاوى

صالح المحلاوى


اعلام خاصة : بسبوسة بالكاجو ... 192011_md_13005803803
الجنس : ذكر عدد المساهمات : 18119
تاريخ التسجيل : 15/11/2011
الموقع الموقع : المحلة - مصر المحروسة
العمل/الترفيه : اخضائى اجتماعى
المزاج : متوفي //

بسبوسة بالكاجو ... Empty
مُساهمةموضوع: بسبوسة بالكاجو ...   بسبوسة بالكاجو ... I_icon_minitimeالجمعة 17 مايو 2013 - 19:54

بسم الله الرحمن الرحيم

النهارده شوفت طريقه بسبوسه من أشطر فتوكه
مش هقول اسمها عشان متتسيطش وتشوف نفسها علينا
ندخل على المهم
أولا نجهز المكونات بتاعتنا أنا زودت شويه حاجاتبسبوسة بالكاجو ... 13375077863305




ههههههههه أنا لسه عند وعد ومش هقول اسمهاودى كانت اخر صوره تذكاريه للمفقودين مع بعض
دول عباره عن سميد وبيكنج بودر وفانيليا وجوز هند وزبادى وقشطه وسمنه
3كوبايات سميد 2علبه ذبادى 1علبه قشطه 1كوب سكر نص كوب جوز هند ملعقه سمنه كبيره
باكو بيكنج بودر ملعقه صغيره فانيليا

الطريقه:نخلط كل المكونات الجافه مع بعضها بالشكل دابسبوسة بالكاجو ... 13375081375136
طبعا بنقلب جوز الهند كويس بس أنا حبيت أبين أنو كتير حوالى نصف كوب
وبعد كدا نخلط كل المكونات السايله مع بعض زبادى وقشطه وسمنه بالشكل دابسبوسة بالكاجو ... 13375083278492
وبعد نزود المواد جافه شويه بشويه اللى فيها طبعا البيكنج بودر والفانيليا كدابسبوسة بالكاجو ... 13375084137374
ونضيف شويه بشويه لحد ما يجهز الخليط ويبقى كدابسبوسة بالكاجو ... 13375084845483
يعنى تبقى صلبه الى حد ما ودا الخطا اللى انا كنت دايما اقع فيه كنت بعملها سايله جدا
عشان كدا طبعا عمرها ما اتظبطت معايا المهم نفرده فى الصنيه بتاعتنا كدابسبوسة بالكاجو ... 13375086171155
أنا من عشاق الكاجوووووو عشان كدا اخترته
ندخلها الفرن الساخن وكل فرن حسب ما
يكون أنا فرنى بيشل عشان كدا شغلتلها الشوايه فى افران تحمر من غير الشوايه
فرنى فى مصر كدا المهم لما تستوى هيبقى شكلها كدابسبوسة بالكاجو ... 13375088066118طبعا ناقص حاجه مهمه المفروض تكون معموله دلوقتى وساخنه

بس أنا هقولكوا على طريقه جديده بصراحه مش فاكره شفتها فين ولا حتى اسم اللى عملها
المهم هى طريقه حلوه جدا للعسل
طبعا عندنا كوب سكر وكوب ماء وفانيليا وزعفران

اولا نحط السكر لوحده على نار متوسطه مع التقليب باستمراربسبوسة بالكاجو ... 13375090533507[
هيعمل تكتلات كدا وبعد شويه هيبقى كدا لما تقريبا معظم السكر يدوببسبوسة بالكاجو ... 13375091531186لما يوصل للمرحله دى هنضيف عليه كوب ماء مذاب فيه نص ملعقه صغيره زعفران بالشكل دابسبوسة بالكاجو ... 13375092482636
اول ما نحط الماء هيشكل كتله كبيره وبعدي هتبدا الكتله تفك
بصراحه ابنى كان بيعيط فملحقتش أصور الكتله بس لحقت حته كدا بسبوسة بالكاجو ... 13375093686353
أول ما الكتل دى تدوب تماما معناه ان العسل بقى جاهز
أنا من باب الاطمئنان بزود دقيقتين
فى حاجه كمان صغيره بضيفها للسكر بطحن ملعقه كاجو لحد ما تبقى بودره وأضيفها
أديته طعم وريحه جنان وكان شكله كدابسبوسة بالكاجو ... 13375095517824
وبعدين أضيفه على البسبوسه بس ذى ما قولنا الاتنين يبقوا سخنين
بصراحه نسيت أصورها لما ضفت العسل بس منستش أجيب قطعه لكل فتوكه هتقيم الموضوع بجد والله تعبت جدا
وأسيبكم مع النهايهبسبوسة بالكاجو ... 13375098752308


santa






بسبوسة بالكاجو ... T
بسبوسة بالكاجو ... 1217607
بسبوسة بالكاجو ... Tw-as%20(1)
بسبوسة بالكاجو ... Images?q=tbn:ANd9GcQubVi1fwETgNPewPMYe12cm1weNp30nmmE3Bo-GHUzhKbUgMC6iw
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
 
بسبوسة بالكاجو ...
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1
 مواضيع مماثلة
-
» طريقة عمل دجاج بالكاجو والكرفس
» حمام بالأرز - فول بالبيض - بسبوسة - كركدي
» بسبوسة بالقشطة
» - بسبوسة التمر.
» سبب تسمية بسبوسة و سمبسوك بهالأسم

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
المصـــــــــــراوية :: منتدى الاسرة والمجتمع :: قسم المطبخ-
انتقل الى: