بصلة مبشورة
معلقة زيت عباد الشمس
3 كوب ارز أبيض مستوي
ربع كيلو او اكثر كبدة مكعبات
معلقتين كبار صوص صويا او أكثر
معلقتين كبار عسل اسود
معلقة صغيرة او اكثر قرفة
توابل
ملح
ممكن تستخدمي أرز أبيض بايت عندك.
حمري بشر البصلة في معلقة زيت عباد الشمس حتى اللون الذهبي
ثم ضيفي الكبدة المكعبات المنقوعة من قبل في لبن للتخلص من سمومها..
تبلي بالبهارات و حمري حتى السوى.. ثم ضعي نص الكمية على جنب
واخلطي ارز ابيض مستوي متبقي عندك من امس او طازة في خليط البصل
والكبد على النار ثم ضيفي معلقتين صوص صويا او أكثر ثم معلقتين عسل
اسود و توابل لحم و قرفة و قلبي.. اغرفي في طبق و ضعي باقي الكبد
على الوجه و زيني بالمكسرات و الزبيب و البقدونس.. بالهناء
والشفاء يا رب