المصـــــــــــراوية
المصـــــــــــراوية

المصـــــــــــراوية

 
الرئيسيةاليوميةأحدث الصورالتسجيلدخول

 

 رول الباذنجان باللحم المفروم ..

اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة
المصراوية
Admin
Admin
المصراوية


اعلام خاصة :
الجنس : انثى عدد المساهمات : 138917
تاريخ التسجيل : 11/12/2010
الموقع الموقع : مصر أم الدنيا - اسكندرية
المزاج : الحمد لله معتـــــــدل

رول الباذنجان باللحم المفروم  .. Empty
مُساهمةموضوع: رول الباذنجان باللحم المفروم ..   رول الباذنجان باللحم المفروم  .. I_icon_minitimeالثلاثاء 24 فبراير 2015 - 5:43

رول الباذنجان باللحم المفروم  .. Item145





رول الباذنجان باللحم المفروم  .. 2015-635559441985809025-580_Inner_Main



زمن التحضير 15دقيقة
زمن الطهى 20دقيقة
المكونات
2 حبات باذنجان رومي
150 جرام لحمة مفرومة
2 حبة بصل مفروم
4 عدد طماطم
1/2 حبة جزر مبشور
20 جرام ملح
20 جرام فلفل أبيض
50 جرام زيت زيتون
2 عود أورجانو
3 فص ثوم مفروم
1 حزمة ريحان
1 كوب دقيق
3 ملعقة كبيرة زبدة
1 كوب لبن
طريقة التحضير
يقطع الباذنجان شرائح رفيع ويرش بالملح خفيف وزيت خفيف .
تسخن الجريلة ويوضع عليها الباذنجان لمدة دقيقتين علي كل جهة لكل شريحة.
تعصج اللحمة مع البصل و صوص الطماطم
يلف الباذنجان مع اللحوم بالصوص.
يحضر صوص البشاميل ( دقيق مع زبدة ويلف وننزل باللبن علي الزوايا )
يوضع بشاميل في البايركس ويوضع عليها روول الباذنجان وتوضع كمية من البشاميل علي الوش وصوص طماطم خفيف
وصوص الريحان خفيف ويوضع في الفرن لتمام التسوية لمدة 15 دقيقة علي حرارة 150 درجة
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
 
رول الباذنجان باللحم المفروم ..
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
المصـــــــــــراوية :: منتدى الاسرة والمجتمع :: قسم المطبخ-
انتقل الى: