تحديث الصفحة طريقة عمل كيكة المكرونه باللحمه المفرومه
كاتب الموضوع
رسالة
رحمة
اعلام خاصة : الجنس : عدد المساهمات : 37678 تاريخ التسجيل : 25/02/2010 الموقع : ايطاليا العمل/الترفيه : دكتورة صيدلانية وافتخـــر المزاج : الحمد لله
موضوع: تحديث الصفحة طريقة عمل كيكة المكرونه باللحمه المفرومه الخميس 30 أكتوبر 2014 - 20:38
طماطم مفرومه ناعم ثوم طازج جبنة موزاريلا مبشورة
لحمه مفرومه زيت زيتون زبده مكرونه اقلام زي اللي في الصوره وطبعا ملح وفلفل الكميات انتي اللي حديدها علي قد ما تحب
اول حاجه نسلق المكرونه في ماء مغلي عليه ملح وفلفل وماتنسوا تحطوا شوية من زيت الزيتون في ماء السلق او زيت عادي عشان المكرونه ما تلزق في بعضها
في قدر مناسب نضيف اللحم المفروم ونقلبه دقيقتين علي النار مع الثوم المفروم وملح وفلفل وملعقتين زيت زيتون ونقلب لحد ما ياخد اللون البني
بعد هذه نضيف الطماطم ونقلب كويس ونسيبها تتسبك علي النا ر حوالي 20 دقيقه لحد ما قوامها يثقل
في الوقت هذا نبدأ نقلب المكرونه مع الجبنه الرومي المبشوره ومللعقتين زيده سايحه
ونرصها بالشكل هذا في صينيه جوانبها ممكن تتفك وطبعا ما ننسى ندهن الصينيه بالزبده الاول ونرش القاعده بالبقسماط الناعم عشان تطلع بسهوله
بعد ما اللحمه تتسبك نبدا نرشها عليالمكرونه ونحاول نحشي كل واحده باللحمه كويس مرره
في الاخير نحط الجبنه الموزاريلا علي الوجه بعد ما نرش الجبنه علي الوجه ندخلها الفرن اللي بنكون مسخنينه قبل كذا نسيبها حوالي 10 او 15 دقيقه لحد ما الجبنه تسيح و وجهها يحمر [/b] نفك جوانب الصينيه ونقدمها ساخنه وممكن لو فيه صوص لحمه متبقي يتحط جنبها هذا شكلها من فوق
]
ومن الجنب
ملحوظه شوفوا الاتنين الفاضيين الجبنه نزلت تحت لانهم ما كانو محشيين كويس عشان كده راعوا انكوا تحشوها كلها كويس
تحديث الصفحة طريقة عمل كيكة المكرونه باللحمه المفرومه