المصـــــــــــراوية
المصـــــــــــراوية

المصـــــــــــراوية

 
الرئيسيةاليوميةأحدث الصورالتسجيلدخول

 

 طريقة عمل الكنافة بالمهلبية ةةةةةةةةةةةةةةةةةة

اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة
صالح المحلاوى

صالح المحلاوى


اعلام خاصة : طريقة عمل الكنافة بالمهلبية ةةةةةةةةةةةةةةةةةة 192011_md_13005803803
الجنس : ذكر عدد المساهمات : 18119
تاريخ التسجيل : 15/11/2011
الموقع الموقع : المحلة - مصر المحروسة
العمل/الترفيه : اخضائى اجتماعى
المزاج : متوفي //

طريقة عمل الكنافة بالمهلبية ةةةةةةةةةةةةةةةةةة Empty
مُساهمةموضوع: طريقة عمل الكنافة بالمهلبية ةةةةةةةةةةةةةةةةةة   طريقة عمل الكنافة بالمهلبية ةةةةةةةةةةةةةةةةةة I_icon_minitimeالأحد 20 أكتوبر 2013 - 3:57


طريقه عمل الكنافه بالمهلبيه
طريقة عمل الكنافة بالمهلبية ةةةةةةةةةةةةةةةةةة 944547_153765644796032_292936819_n

المكونات وطريقه العمل

1/2 كيلوكنافة 2 ملعقةسمنة بلدي 4 ملاعق زيت 3 ملاعق سكر بودرة مقدارمهلبية بدون سكر مقدارشربات
(كوب سكر وكوب ونص ميه
نسيبهم يغلو وبعدين تعصر نص لمونه ونتركهم لحد ما يتقل)
1-تقطع الكنافه ونسيح السمنه والزيت ونحطهم عالكنافه وعليهم السكر البودره ونقلبهم كلهم
2-ونقسمها جزئين ونجيب الصينيه ونحط الجزء الاول الطبقه الاولي يعني وتكوني مولعه عاللبن يغلي وتروحي بقي تعملي المهلبيه بسرعه وتجبيها علطول وتحطيها عالطبقه الاولانيه بس خللي بالك متحطيش المهلبيه علي الاطراف عشان متتحرقش في السوا وتلزق في الصنيه وبعدين حطي بقي الجزء التاني من الكنافه وغطي المهلبيه كويس بالكنافه
ولو باقي شويه سمنه او زيت مفيش مانع تحطيها عالوشالطبخ: تدخل فرن ساخن لمدة 30 دقيقة او حتي يحمر الوجه
ثم تسقي وهي ساخنة بالشربات البارد ثم تترك تبرد وتقلب ملاحظات:السكر البودره بقي هيخللي الكنافه تمسك في بعضها ومتكونش هايشه كدااا
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
 
طريقة عمل الكنافة بالمهلبية ةةةةةةةةةةةةةةةةةة
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1
 مواضيع مماثلة
-
» طريقة عمل الكنافة
» طريقة عمل الكنافة النابلسية ةةةةةةةةةةةةةةةةةة
» طريقة عمل الكنافة بالكراميل لللللللللللللللللل
» طريقة عمل الكنافة بالفستق ..
» طريقة عمل الكنافة بالمكسرات تتتتتتتتتتتتتتتتتتت

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
المصـــــــــــراوية :: منتدى الاسرة والمجتمع :: قسم المطبخ-
انتقل الى: