المكونات
1 كيلو اجنحة دجاج
2 ملعقة كبيرة زيت زيتون
ملح فلفل
1 ملعقة كبيرة كاري
1\4 كوب عسل
1\4 كوب صويا صوص
1 حبة ليمون معصورة
1 حزمة كسبرة خضراء
طريقة التحضير
ننظف الاجنحة جيدا ونرش فوقها خل او ليمون
نضع الاجنحة في بولة ونتبلها بزيت الزيتون والملح والفلفل
ونتاكد من تغليفها بالكامل بالتتبيله
نسخن طاسة علي النار ونحمر فيها اجنحة حتي يصبح
لونها ذهبي
في البلندر نخلط العسل وصوص الصويا والكاري ونتبله بالملح
والفلفل وعصير الليمون
تسيح الزبدة علي النار ثم نضيف لها الخليط
نضيف الخليط الي الاجنحة ونتركها علي النار حت يتكتمل نضجها
ثم تغرف وتقدم وبالهنا والشفا .