المقادير:
واحد كوارع كندوز
ثلاث اكواب عصير طماطم
فلفل اسود
قرفه
ثوم
خل
2 حبه بصل
الطريقة:
- تسلق الكوارع جيدا (الماء على اد الكوارع مش كتير)
وبعد السلق تفصـص الكوارع ويقطع البصل قطع صغيره.
- وتحمر بالزيت للاصفرار الفاتح جدا ونضيف الطماطم ونضع
البهارات الموجوده لحد ما تغلى جيدا وبعد نضع الكوارع عليها.
- ولما تغلى نقلبها بطاجن فخار او بايركس او صنيه حسب
الموجود ونضعها بالفرن لاحمرار الوجهه.
- وبعد نحمر الثوم ونضع عليه خل ونضيفه على الكوارع
بعد خروجها من الفرن