كذا طريقة لتحضير خضار سوتيه : قطعي الخضار صوابع رفيعة
وبطول 2 أو 3 سم ..
سخني الطاسة بمعلقة زيت عباد الشمس ويفضل ماركة جيدة مانعة
الالتساق لتقليل احتياج الزيت ثم قلبي الخضروات فيها وهي ساخنة
جدا ممكن تضيفي للطعم الصيني جنزبيل وثوم في الأول مع الزيت
ثم الصويا صوص ونصف معلقة صغيرة زيت سمسم.. طعمه يجنن..
أو لو سوتيه بالزعتر والروز ميري ضيفي قطعة زبدة صغيرة جدا
مع الزيت في الأول لنكهة أفضل.. تبلي بقليل من بدرة الثوم والملح
والفلفل الأبيض ..
قطع البصل الأخضر مع السوتيه تضيف طعم حلو جدا.