المصـــــــــــراوية
المصـــــــــــراوية

المصـــــــــــراوية

 
الرئيسيةاليوميةأحدث الصورالتسجيلدخول

 

 طريقة سهلة وبسيطة لعمل الكبد والكلاوى

اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة
المصراوية
Admin
Admin
المصراوية


اعلام خاصة :
الجنس : انثى عدد المساهمات : 138917
تاريخ التسجيل : 11/12/2010
الموقع الموقع : مصر أم الدنيا - اسكندرية
المزاج : الحمد لله معتـــــــدل

طريقة سهلة وبسيطة لعمل الكبد والكلاوى Empty
مُساهمةموضوع: طريقة سهلة وبسيطة لعمل الكبد والكلاوى   طريقة سهلة وبسيطة لعمل الكبد والكلاوى I_icon_minitimeالجمعة 6 نوفمبر 2015 - 1:51

طريقة سهلة وبسيطة لعمل الكبد والكلاوى PIC-351-1352240855





طريقة سهلة وبسيطة لعمل الكبد والكلاوى Liver_1441205170

المقادير
3 x معلقة كبيرة زبدة
2 x معلقة كبيرة خل
1 x معلقة صغيرة ملح (أو حسب الرغبة)
1 x كيلو كبدة (بتلو أو كندوز مع كلاوى)
1 x معلقة صغيرة فلفل اسود مطحون (أو حسب الرغبة)
1 x معلقة صغيرة بهارات لحمة
½ x كيلو بصل (صغير يسمى بالبصل القاورمة)
الخطوات
تقطع الكبد والكلاوى لمكعبات.
يقشر البصل ويغسل ويترك صحيح كما هو.
فى إناء على النار نضع الزبد والبصل ونشوحة على نار هادئة
 ويترك خمس دقائق.
ثم نضيف الكلاوى ونقلب حتى تحمر وتترك خمس دقائق.
ثم نضيف الكبدة ونقلب.
نضيف كوب ونصف من الماء والخل ونتركة على نار هادئة ويتبل
 بالملح والفلفل الأسود والبهارات.
يترك حتى ينضج تقدم ساخنة مع أرز أبيض وسلطة خضراء.. بالهنا والشفا
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
 
طريقة سهلة وبسيطة لعمل الكبد والكلاوى
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
المصـــــــــــراوية :: منتدى الاسرة والمجتمع :: قسم المطبخ-
انتقل الى: