المصـــــــــــراوية
المصـــــــــــراوية

المصـــــــــــراوية

 
الرئيسيةاليوميةأحدث الصورالتسجيلدخول

 

 كفتة الحاتى ..

اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة
المصراوية
Admin
Admin
المصراوية


اعلام خاصة :
الجنس : انثى عدد المساهمات : 138917
تاريخ التسجيل : 11/12/2010
الموقع الموقع : مصر أم الدنيا - اسكندرية
المزاج : الحمد لله معتـــــــدل

كفتة الحاتى .. Empty
مُساهمةموضوع: كفتة الحاتى ..   كفتة الحاتى .. I_icon_minitimeالجمعة 6 نوفمبر 2015 - 1:46

كفتة الحاتى .. PIC-351-1352240855



كفتة الحاتى .. Koftet%20el%207aty_1395412298

المقادير
50 x جرام دهن ضانى ((لية))
3 x عدد فص ثوم
2 x معلقة صغيرة كزبرة جافة مطحونة
1 x معلقة صغيرة ملح
1 x عدد بصلة (كبيرة)
1 x معلقة كبيرة بقدونس طازج
½ x كيلو لحمة مفرومة
½ x معلقة صغيرة فلفل اسود مطحون
الخطوات
هنفرم البصلة كويس ونصفى ميتها فى بولة ونسيبها على جنب.
هنفرم الثوم كويس مع الكزبرة والملح والفلفل.
هنفرم الدهن ونضيف كل المكونات على اللحمة المفرومة
ونخلطهم كويس جدا.
هنبل ادينا بمية البصل وهنصبع الكفتة على أسياخ حديد
 للشوى أو على يد معلقة خشب مدورة لو مفيش أسياخ.
بعد تصبيع الكفتة هنشيلها من السيخ بحرص.
على نار عالية هنسخن طاسة ومعلقة زيت وهنضيف صوابع
الكفتة ونقلبها بحرص لمدة 5 دقائق وبعدين نوطى النار ونقلبها
 لمدة 10 دقائق لحد ما تستوى وبالهنا والشفا.
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
 
كفتة الحاتى ..
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1
 مواضيع مماثلة
-
» بنصف كيلو لحمة اعملى كفتة العيد بكمية كبيرة جدا وبنفس طعم كفتة الحاتى
» كفتة الحاتى
» طريقة عمل الفراخ المشوية فى الفرن بالتتبيلة السرية ( تتبيلة الحاتى ) و نكهة الفحم
»  كفتة سمك
» كفتة البطاطس ...

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
المصـــــــــــراوية :: منتدى الاسرة والمجتمع :: قسم المطبخ-
انتقل الى: