اعلام خاصة : الجنس : عدد المساهمات : 37678 تاريخ التسجيل : 25/02/2010 الموقع : ايطاليا العمل/الترفيه : دكتورة صيدلانية وافتخـــر المزاج : الحمد لله
موضوع: طريقة تحضير الفاهيتا بالجمبري الأربعاء 4 فبراير 2015 - 13:16
جمبري مقشر متوسط الحجم , 2 كوب
عصير ليمون , 1 ملعقة كبيرة
زيت زيتون , 1 ملعقة كبيرة
بصل مقطعة شرائح , 1 حبة
فلفل ألوان مقطعة , 2 حبة
لح وفلفل أسود وكمون , حسب الرغبة
شطة , 1 ملعقة صغيرة
طريقة التحضير
على النار، ضيفي معلقة زيت زيتون ضيفي الفلفل الملون و البصل في صينية و قلبيهم لـ5 دقايق. شيلي الخليط السابق من الصينية و بباقي الزيت وضيفي الجمبري لغاية أما لونه يبقى ذهبي. ضيفي الفلفل الملون و البصل على الجمبري للمرة التانية. ضيفي الملح و الفلفل و الكمون في الصينية.