المصـــــــــــراوية
المصـــــــــــراوية

المصـــــــــــراوية

 
الرئيسيةاليوميةأحدث الصورالتسجيلدخول

 

 الصياديه ..

اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة
المصراوية
Admin
Admin
المصراوية


اعلام خاصة :
الجنس : انثى عدد المساهمات : 138917
تاريخ التسجيل : 11/12/2010
الموقع الموقع : مصر أم الدنيا - اسكندرية
المزاج : الحمد لله معتـــــــدل

الصياديه .. Empty
مُساهمةموضوع: الصياديه ..   الصياديه .. I_icon_minitimeالجمعة 15 نوفمبر 2013 - 3:47

الصياديه .. 13251118478
الصياديه .. 6vT1B




الصياديه .. Images?q=tbn:ANd9GcSWcTHZy-8Fsh1c4NO5fjyMK2ypMqlk9N1nRrQggUDmGGCONS0k9A


نبدا بالمقادير
سمك فيليه او زى ما تحبى
بصله كبيره
ثوم
كرفس وكسبره خضراء
فلفل اخضر وطماطم
كوب عصير طماطم
ملح وفلفل وكمون ودقيق
الطريقه
يرش على السمك حبة ملح وفلفل وكمون ويضعوا فى الدقيق ويترك نصف
 ساعه ويقلى نصف قليه فى زيت ساخن

الصياديه .. Images?q=tbn:ANd9GcR2WqPguiBPFZQvKE7TUVsM1lqRHFXf-4iq8trw-WsBLO9gM3iJYg
الخلطه(الصوص)
تقطع البصله قطع كبيره وتوضع فى صينيه بها زيت زيتون او اى زيت
 وعليها الثوم والكرفس والكسبره والفلفل والطماطم وعصير الطماطم ويقلب
يرص السمك فى صينيه ومن فوقه الخلطه ويدخل الفرن يكمل سواه
وبالهنا

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
 
الصياديه ..
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1
 مواضيع مماثلة
-
» طريقه عمل الجمبري والكابوريا والرز الصياديه

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
المصـــــــــــراوية :: منتدى الاسرة والمجتمع :: قسم المطبخ-
انتقل الى: